Промени МИСЛЕНЕТО си и ще промениш ЖИВОТА си!

Твоите мисли създават реалността ти … упражнявай се да мислиш положително. Действай така, сякаш си този, който искаш да бъдеш, и скоро ще бъдеш този, който действа така.

Посвети се на това, постоянно да обновяваш своя ум, така че да започнеш да ЖИВЕЕШ … без съмнения, страх и негативни мисли.

Овладей мислите в ума си или мислите ти тебе ще владеят.

НАПРАВИ ГО … и ЖИВЕЙ ЧРЕЗ ВЕЛИЧИЕТО, КОЕТО Е В ТЕБ … ЗАПОЧНИ СЕГА! Ти притежаваш МОЩТА за това!!!

Това е твоето време за пробив!

Накарай ума си да остави миналото и твоето старо Аз зад теб. Съсредоточи се върху раждането на новия ТИ … на истинското ти ТИ. Сега е твоето време за повратната точка към по-доброто в живота ти.

Твоя съдба е да бъдеш здрав, щастлив и успешен. Бъдещето те очаква – пълно с възможности и обещания! Закопчай колана и направи каквото е необходимо, за да създадеш живота, с който ще се гордееш, който заслужаваш!

Не поглеждай назад!! Гледай напред, движи се нагоре и направи тази година най-добрата си година! Ти притежаваш МОЩТА за това!!!

Ти си роден за да печелиш.

Използвай твоята енергия за намиране на решения, вместо да обвиняваш себе си или другите. Забрави извиненията и оправдаванията. Поеми отговорност и овладей напълно живота си. Ти си по-силен от обстоятелствата. Притежаваш мощта да започнеш живота си от ново начало.

Напомняй си, че си интелигентен, талантлив и по-голям от всичко, през което преминаваш. Кажи на себе си … „Време е за промяна!“ Придвижвай се напред с вяра и увереност, и с твърдата решимост да изживееш мечтите си, защото това е твоята съдба.

Светът го очаква от теб. Ти го заслужаваш!

Ти си роден за да бъдеш ВЕЛИК.

Избери да се грижиш и да укрепваш ВЕЛИЧИЕТО в себе си. Обгради се с хора, които те предизвикват да разшириш своя начин на мислене, надграждай, обновявай знанията и уменията си.

Намери цел, която да те предизвиква отвъд зоната ти на комфорт и те вдъхновява да създадеш друга, изключителна версия на себе си. Сега е времето да направиш това! Ти го заслужаваш!

Страници: 1 2 3 4 5 6

mm
Издател на вестник КОЙ СЪМ АЗ. Колекционер и страстен читател на книги за себепознание, самоусъвършенстване, предприемачество, финанси и бизнес. Уебмастър. Специалист по дигитални активи, онлайн маркетинг и реклама, екомерс търговия, продуктова фотография, частни социални мрежи и сайтове с платен достъп до съдържание. Използвайте формата за контакт, за да се свържете с мен.

Напишете коментар

  • (не се публикува)