ТИ СИ РОДЕН ЗА ДА БЪДЕШ ВЕЛИК

143 Прочитания Без коментар

Промени МИСЛЕНЕТО си и ще промениш ЖИВОТА си!

Твоите мисли създават реалността ти … упражнявай се да мислиш положително. Действай така, сякаш си този, който искаш да бъдеш, и скоро ще бъдеш този, който действа така.

Посвети се на това, постоянно да обновяваш своя ум, така че да започнеш да ЖИВЕЕШ … без съмнения, страх и негативни мисли.

Овладей мислите в ума си или мислите ти тебе ще владеят.

НАПРАВИ ГО … и ЖИВЕЙ ЧРЕЗ ВЕЛИЧИЕТО, КОЕТО Е В ТЕБ … ЗАПОЧНИ СЕГА! Ти притежаваш МОЩТА за това!!!

Това е твоето време за пробив!

Накарай ума си да остави миналото и твоето старо Аз зад теб. Съсредоточи се върху раждането на новия ТИ … на истинското ти ТИ. Сега е твоето време за повратната точка към по-доброто в живота ти.

Твоя съдба е да бъдеш здрав, щастлив и успешен. Бъдещето те очаква – пълно с възможности и обещания! Закопчай колана и направи каквото е необходимо, за да създадеш живота, с който ще се гордееш, който заслужаваш!

Не поглеждай назад!! Гледай напред, движи се нагоре и направи тази година най-добрата си година! Ти притежаваш МОЩТА за това!!!

Ти си роден за да печелиш.

Използвай твоята енергия за намиране на решения, вместо да обвиняваш себе си или другите. Забрави извиненията и оправдаванията. Поеми отговорност и овладей напълно живота си. Ти си по-силен от обстоятелствата. Притежаваш мощта да започнеш живота си от ново начало.

Напомняй си, че си интелигентен, талантлив и по-голям от всичко, през което преминаваш. Кажи на себе си … “Време е за промяна!” Придвижвай се напред с вяра и увереност, и с твърдата решимост да изживееш мечтите си, защото това е твоята съдба.

Светът го очаква от теб. Ти го заслужаваш!

Ти си роден за да бъдеш ВЕЛИК.

Избери да се грижиш и да укрепваш ВЕЛИЧИЕТО в себе си. Обгради се с хора, които те предизвикват да разшириш своя начин на мислене, надграждай, обновявай знанията и уменията си.

Намери цел, която да те предизвиква отвъд зоната ти на комфорт и те вдъхновява да създадеш друга, изключителна версия на себе си. Сега е времето да направиш това! Ти го заслужаваш!

За автора

mm

Свързани статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани (изисква се)

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте