КОСМИЧЕСКАТА СИЛА В МЕН

130 Прочитания Без коментар

Космическата сила е в мен. Аз съм част от света. Светът е част от Космоса. Космосът определя законите на живота. Аз не мога да променя тези закони, следователно мога да променя само себе си, за да бъда в единство с постоянния ред.

Аз знам, че нищо не е случайно. Всичко има своето обяснение и за него понякога е нужно време.

Аз живея живота си според моите собствени представи за това кое тук и сега е важно за мен, и кое ме прави щастлив.

Което вчера е било важно за мен, не е задължително да бъде важно и днес. Всеки ден изисква собствена стратегия и може би различен начин на мислене, за справяне със задачите на деня. Вярвайки в себе си, Аз съм свободен в своите решения и всеки път взимам най-правилните решения, дори когато след време ми се наложи да ги променя. Важното е, че аз взимам решения.

Аз знам най-добре какво искам и винаги имам план за осъществяване на замислите си.

Моят план е рамката, в която живея живота си, както съответства на всеки ден. Планът ми показва последователността на стъпките, които съм намислил да направя. Творчеството, спонтанността и вярата ми правят невъзможното възможно и взривяват границите на плана, ако решението е в непоследователността на стъпките или в различността на плана за постигането на целта.

Аз съм. За мен са важни моите желания, нужди и мечти.

Моята цел е всеки ден от живота благодарение на собствените си сили да бъда свободен и щастлив, колкото ми е възможно.

Аз вярвам, че мога да постигна всичко, което искам да постигна.

Всичко, от което се нуждая за щастлив и богат живот се намира вътре в мен. Слушам вътрешния си глас и винаги вървя напред с щастието и космическата сила в мен.

Всичко, което ме натоварва или разболява го отстранявам незабавно и допускам само това, което ме прави свободен и щастлив.

Аз отстранявам знанието от вчера, ако знанието от днес ми помага да бъда по-свободен и щастлив. Всеки ден е един нов живот и Аз го изживявам спонтанно, като непрекъснато мисля за нещата, които харесвам и желая. Каквото мога да постигна във връзка с това постигам. Каквото не мога да постигна днес, постигам тогава, когато е дошло времето за това.

Вярата ми е крачката към постигането на непредставимото.

Всичко в моя живот има своето време, своята последователност и своята стойност.

Изкуството да оценявам правилно се състои в знанието какво е важно за мен и от какво трябва да се откажа, за да постигна това, което искам да постигна.

За автора

mm

Свързани статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани (изисква се)

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте