Рекламирането във вестник КОЙ СЪМ АЗ става бързо и лесно. Можете сами да създадете своите банери и да ги поставите на избраните от Вас рекламни площи, които са показани на изображението по-долу (снимка 1):

снимка 1

Ads-Journal-Ready

 

Стъпките за създаването на реклама във вестник КОЙ СЪМ АЗ са следните:

  1. Първо трябва да имате готов рекламен банер с подходящ размер (например: 300Х250 пиксела1) за избраната от вас рекламна площ, в png или jpg формат.
  2. След като вече имате готов рекламен банер, кликнете на линка Публикуване на реклама, който се намира в най-долната част на всяка страница, в раздела РЕКЛАМА (снимка 2), или кликнете върху линка Създайте, който можете да видите над рекламите, които са разположени от дясната страна на страниците във вестник КОЙ СЪМ АЗ (снимка 3).
  3. С кликването на линка за публикуване на вашата реклама ще бъдете отведени на нова страница, в която да попълните формата за създаване на нова реклама (снимка 4) . Попълнете я внимателно, така както е показано в примера от снимката по-долу (снимка 5). След като сте готови, прегледайте още веднъж въведената информация и ако всичко е попълнено правилно, кликнете върху бутона Плащане на рекламата.
  4. След като натиснете бутона Плащане на рекламата, от новия прозорец, който ще се отвори, имате възможност да изберете начинът на плащане за публикуването на вашата реклама: плащане чрез PayPal или с Банков превод (снимка 6). За да платите с PayPal кликнете върху изображението под надписа Плащане с  PayPal, ще бъдете отведени в сайта PayPal.com, влезете в акаунта си и завършете транзакцията. За да платите по банков път, преведете сумата за реклама на показаната в страницата банкова сметка. След плащането на сумата и след като рекламата Ви бъде одобрена, тя ще бъде активирана и ще започне да се показва онлайн.

1Пихел (px) е мерна единица за оразмеряване на снимки във фотообработващите програми, например фотошоп.

снимка 2

Ads-Journal-Ready-2снимка 3

Ads-Journal-Ready-3

 

снимка 4

Ads-Journal-Ready-4

 

снимка 5

Ads-Journal-Ready-5

 

снимка 6

Ads-Journal-Ready-6

 

Отчетност на рекламата

За да следите отчетността на вашите реклами, първо трябва да влезете във вашия рекламен акаунт. Кликнете върху линка Вход за рекламодатели (снимка 7), след това кликнете върху линка Моля, влезте от тук (снимка 8), в новия прозорец, който ще се отвори, въведете в полетата необходимата информация и натиснете бутона Вход (снимка 9). Ще бъдете пренасочени към страницата за закупуване на реклама, но ако искате само да проверите отчетността на вече създадена от Вас реклама, кликнете на линка Отчетност на моята реклама (снимка 10), за да проверите детайлите от вашите рекламни кампании (снимка 11).

 

снимка 7

Ads-Journal-Ready-7снимка 8

Ads-Journal-Ready-8

 

снимка 9

Ads-Journal-Ready-9

 

снимка 10

Ads-Journal-Ready-10

 

снимка 11

Ads-Journal-Ready-11

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте