Пасивни доходи за журналисти, преводачи, блогъри и автори на свободна практика (фрийлансъри).

Вестник КОЙ СЪМ АЗ предлага на журналисти, преводачи, блогъри и автори на свободна практика (фрийлансъри), възможност за пасивни доходи от това, което обичат и правят най-добре – писане и превеждане на статии.

Статиите са капиталът, с който авторите участва всеки месец в разпределението на 25% от печалбата (1/4 от общите приходи от абонамент и реклама), като 1800 думи са равни на 1 акция. Останалите 75% се разпределят както следва: 25% от абонаментните приходи са за партньорите, които участват в афилиейт маркетинг програмата на вестник КОЙ СЪМ АЗ, другите 50% от приходите са за покриване на разходите, свързани със закупуване на авторски права, администрирането и управлението на сървърите, хостинга и заплатите на ИТ, и уебмастърския отдел.

Процентното участие на всеки автор се отчита автоматично. За целта вестник КОЙ СЪМ АЗ разполага със специално създаден софтуер, който дава възможност (в реално време) да се проверяват броят на акциите, с които авторът участва в разпределението на 25% от месечната печалба, както и броят на акциите, които другите автори притежават.

Отчитането на приходите от реклама и абонамент във вестник КОЙ СЪМ АЗ става със специално разработен за целта софтуер, който гарантира 100% -ва прозрачност и справедливо разпределение на печалбата.

Освен разпределението на печалбата според акциите, които авторите притежават, вестник КОЙ СЪМ АЗ дава възможност и за допълнителни пасивни доходи от своята афилиейт маркетинг програма. Един афилиейт партньор получава 25% от стойността на всеки закупен (благодарение на неговите маркетинг умения) или подновен и преподновен абонамент.

Темите и статиите, които се публикуват във вестник КОЙ СЪМ АЗ трябва да са в следните раздели и категории:

Личност:

Себепознание, Самоусъвършенстване, Житейска философия, Духовно развитие, Психология, Мъдрост;

Бизнес:

Бизнес и Икономика, Предприемачество, Лидерство, Финанси и Инвестиции, Мениджмънт и Маркетинг, Медии, PR и Реклама, Брандинг, Продажби, Онлайн бизнес;

Успех:

Успех и Мотивация, Пари и Богатство, Мечти и Цели, Продуктивност, Истории за успеха;

Изкуство:

Литература, Поезия, Мисли-Шедьоври, Картини с цитати;

Авторите трябва да изпращат своите готови статии, преводи и творби във формат Microsoft Word или Adobe PDF. По възможност статиите да са с дължина най-малко от 3 до 5 страници (1800 знака на страница). За предпочитане е да са писани на основата на съдържанието на книга и да представят есенцията, същността, екстрактът от чисто знание, което е в основата на издадената творба. Под публикуваната статия, авторите трябва да напишат трите си имена и в отделен файл да изпратят снимка за личния си профил с минимални размери 200х200 пиксела.

Статията може да е публикувана вече (в собствен блог или в друга медия). Единственото условие е правата над текста да принадлежат на автора.

След десетата статия във вестник КОЙ СЪМ АЗ, авторите получават правото самостоятелно да публикуват своите статии, като им се осигурява достъп до вътрешната част на онлайн изданието със собствено потребителско име и парола.

Авторските статии, преводи и материали, се изпращат на имейл: author(кльомба)whoamijournal.com

Вестник КОЙ СЪМ АЗ

Публикувано на 17.08.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте