(От Джон Ърл Шоув)

Джон Ърл Шоув (21 март 1916 – 06 септември 1965 г.) е американски предприемач и философ, който е известен като „Създателят на Милионери“. В разгара на кариерата си, Шоув е президент и председател на Nutri-Bio Corporation, организация занимаваща се с директни продажби на витамини, минерали, протеини и диетични хранителни добавки. Като истински предприемач, той създава и много други бизнес предприятия. Една от компаниите, която основава през 1960 година, Ovation Cosmetics, все още е в бизнеса и днес.

Шоув е оказал дълбоко влияние върху живота на Джим Рон (1930 – 2009), американски мотивационен говорител и писател, чиято работа е спомогнала да започнат или продължат успешно кариерата си много други известни личности от индустрията за личностно развитие, включително Антъни Робинс, Марк Виктор Хансен, Браян Трейси и Джак Канфийлд. Джон Шоув също има пряко влияние върху ранните години от живота на Зиг Зиглар и Мери Кей Аш. Когато е на 25 години Джим Рон чува лекцията „Законите на Успеха“, дадена от Шоув, и отива да работи за него. Шест години по-късно, под прякото менторство на Джон Шоув, Джим Рон става милионер.

Речта, която имате възможност да прочетете, е произнесена от Джон Шоув, пред група търговци, занимаващи се с директни продажби и мрежов маркетинг. След като чува тази реч, Джим Рон започва да работи за Джон Шоув.

Предстои ви да прочетете единствения известен запис от 1962 година на презентация, изнесена от Ърл Шоув, която рязко променя живота на Джим Рон и му предоставя тайната на успеха.

Насладете се на речта и изпитайте преживяването, което за Джим Рон се оказва повратната точка, която може да се случи само веднъж в живота!

Джон Ърл Шоув:

“Искам да отделя няколко минути и да поговоря за някои неща, които са ми помогнали да придобия всичко, което имам в живота. Знам, че много малко хора са наясно с тези основни, фундаментални закони, които работят в нашия свят. Малцина се тези, които знаят за тях; за мнозинството са непознати, но се случва, макар рядко, несъзнателно, някои от незапознатите с тях да ги използват. И затова понякога се чудим, защо определени неща, които желаем, ни се сбъдват, придобиваме ги, и след това в продължителен период от време, изглежда, като че живеем в стагнация. Нищо не се случва, нищо не се осъществява, всичко изглежда да е в застой.

Ето тайната, която искам да разкрия пред вас. Има някои основни закони в тази вселена, които ни управляват и работят за нас, ако знаем как да ги прилагаме. И аз бих искал да Ви обясня тези закони, за да мога да ви помогна да разберете защо се случват определени неща. Например, всеки е наясно със закона за гравитацията. Не знаем как работи, но знаем, че работи. И то за всички нас. Няма значение дали сте светец или крадец. Ако сте светец и скочите от 20-етажна сграда, при приземяването си на тротоара, най-малкото ще пострадате много тежко. Ако сте безкрупулен човек и направите същата глупост, съдбата Ви няма да е по-различна. Така че, общо взето, няма значение дали сте добър или лош. Ако не се съобразявате със закона за гравитацията или го използвате погрешно, със сигурност ще пострадате.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

mm
Издател на вестник КОЙ СЪМ АЗ. Колекционер и страстен читател на книги за себепознание, самоусъвършенстване, предприемачество, финанси и бизнес. Уебмастър. Специалист по дигитални активи, онлайн маркетинг и реклама, екомерс търговия, продуктова фотография, частни социални мрежи и сайтове с платен достъп до съдържание. Използвайте формата за контакт, за да се свържете с мен.

ПРЕДИШНА ПУБЛИКАЦИЯ

МОТИВИРАЩО ЛИДЕРСТВО

СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ

ТИ СИ РОДЕН ЗА ДА БЪДЕШ ВЕЛИК

Напишете коментар

  • (не се публикува)