ЗА ГЕРОЯТ В ТЕБ

106 Прочитания Без коментар

Когато имаш мечта, тя често не идва към теб, крещейки в лицето ти…мечтите идват винаги от към гърба, тихо, а не, изскачайки внезапно пред очите ти. Понякога мечтата шепне…шепот, който никога не прераства в говорене на висок глас или нахално крещене…и е много трудно да се чуе.

Ти трябва всеки ден от твоя живот, да бъдеш готов да чуеш, какво ти се нашепва в ухото, и да го различиш ясно из между множеството други отвличащи вниманието ти крещящи мисли.

Искам да бъдеш този, който трябва да бъдеш. Не позволявай на никой да ти попречи да бъдеш този, който си. Не позволявай на никой да ти говори лошо за теб. Не позволявай на никого да ти казва, че за теб вратите са затворени, моментите пропуснати и мечтите ти са невъзможни. Не позволявай на никого да ти казва, че не съществуват възможности. На никой не позволявай да ти казва това.

Искам от теб да бъдеш, който трябва да бъдеш, защото когато си този, който трябва да бъдеш, ти си свръх човек.

Чуй ме, в теб имаш страх и в тебе живее също вярата. Реши да не вървиш със страхът, а да вървиш с вярата.

В теб има величие. Чуваш ли ме? В теб има величие.

Искаш да ми кажеш, че никога няма да бъдеш това, което си предопределен да си, че няма да направиш това, което си призван да направиш, защото те е страх?

Някои неща не идват сами и затова трябва да си готов да воюваш за тях за да се появят.

Никой няма да ти поднесе успеха на тепсия, но ти може да го извоюваш, да го спечелиш и да го имаш.

Искам да го имаш!

Не позволявай на разсейването да отклони вниманието ти.

Така че каквото и да правиш, не се предавай, не се отказвай.

Сега ме слушай внимателно.

Само защото не си успял, не значи, че си се провалил. И когато животът те удря…Трябва да продължиш напред, само не се отказвай. За да станеш велик, трябва да преминеш през много болка. За да постигнеш успех, трябва да се пребориш с лошите обстоятелства.

Ако удряш дъба хиляди пъти на различни места, какво ще стане? А ако удряш дъбът хиляди пъти точно на едно и също място? Знаеш ли какво ще стане? Ще го повалиш на земята. Ще направиш невъзможното.

Ти не само, че си специален човек, роден в специално време, но и имаш нещо специално вътре в теб.

Трябва да вярваш, че можеш да постигнеш нещо, което никой друг не е постигал. И по някакъв начин тази истина трябва да се превърне в реалност. Притежаваш цялото величие в себе си.

Но проблемът е, че си мекушав. И всеки път, когато стане тежко, ти се отказваш и се предаваш, и аз ти казвам. Ако имаш желание да се пребориш с трудностите, пробий си път през академичното обучение, бори се докато преминаваш през развода, бори се за твоя път в живота.

Ако беше лесно всеки щеше да го направи.

Ти трябва да се пребориш и да преминеш през трудностите, трябва да победиш страха, защото познай какво, страхът не е по-голям от теб.

Ако искаш да спечелиш войната на живота си, не може да се страхуваш от битката.

Чуй ме, невъзможното е просто една голяма дума, изречена от малък човек.

За мнозина живота е като въжето пред бесилото.

Не може да се откажеш, не може да не продължиш.

Чуй ме, ако беше лесно всеки би го направил.

От много време се стремиш към целта, трябваше до сега да се откажеш, трябваше да си се предал преди много време. Стигнал си твърде далече, прекалено далече за да се откажеш сега.

За автора

mm

Свързани статии

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани (изисква се)

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте

Реклама

Създайте