ВИЗИЯ И СЪЩНОСТНА ИДЕОЛОГИЯ

Вестник КОЙ СЪМ АЗ е СВЕТЛИНАТА РАЗПРЪСКВАЩА МРАКА

ПИШЕМ И ПУБЛИКУВАМЕ СТАТИИ ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕТО, СВОБОДАТА, ЩАСТИЕТО, БОГАТСТВОТО И УСПЕХА. ВЪВ ВСИЧКИТЕ ИМ ПРОЯВЛЕНИЯ.

ЧИСТОТО ЗНАНИЕ С КРИСТАЛНА ЯСНОТА, КОНЦЕНТРИРАНО НА СТРАНИЦИТЕ НА ВЕСТНИКА, Е ПОДРЕДЕНО ПО ТАКЪВ НАЧИН, ЧЕ ДА ОФОРМЯ И РАЗКРИВА ЦЯЛОСТНАТА КАРТИНА В УМА ОТ ПЪЗЕЛА НА УСПЕХА, ПОКАЗВАЩ ПРАВИЛНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ОТ ПЕЧЕЛИВШИТЕ РЕШЕНИЯ И НУЖНИТЕ ДЕЙСТВИЯ.

СЪДЪРЖАНИЕТО, ПУБЛИКУВАНО В ОНЛАЙН ИЗДАНИЕТО, Е ЕДНО ОБЩО, НЕДЕЛИМО ЦЯЛО, СЪЗДАВАЩО ДОПЪЛНИТЕЛНА, МУЛТИПЛИЦИРАЩА СТОЙНОСТ, ДАЛЕЧ НАДХВЪРЛЯЩА СУМАТА ОТ ПРЕСМЕТНАТИТЕ ПО ОТДЕЛНО ЧАСТИ НА ПУБЛИКУВАНИТЕ СТАТИИ.

ПУБЛИКУВАМЕ РЕКЛАМА САМО НА ПРОДУКТИ, УСЛУГИ И ПЕЧЕЛИВШИ ВЪЗМОЖНОСТИ, В КОИТО ВЯРВАМЕ ТОЛКОВА СИЛНО, ЧЕ САМИТЕ НИЕ ИСКАМЕ ДА ГИ КУПИМ, ИЗПОЛЗВАМЕ ИЛИ ДА УЧАСТВАМЕ.

ИДЕАЛНИЯТ НИ ЧИТАТЕЛ Е ЕДНОВРЕМЕННО ПРЕДПРИЕМАЧ, ИНВЕСТИТОР И БИЗНЕСМЕН.

ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

СЕБЕПОЗНАНИЕ, ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ, УСПЕХ, БОГАТСТВО, ЩАСТИЕ И СВОБОДА.

Предприемачество, бизнес и инвестиции в доходоносни активи.

Вярваме в свободната самоинициатива и в правото на личен избор как да живеем живота си, стига да не пречим на другите.

Изпитваме радост от четенето на статии и истории за успеха, вдъхновяващите цитати, самоусъвършенстването, личностното израстване, духовното развитие, предприемачеството, инвестирането, бизнеса, богатството, щастието и свободата.

Ценим креативността, иновациите и нестандартните решения.

Избираме да сме екип от лидери с пионерския дух, дългосрочна визия и вечен стремеж към красивото, възвишеното, новото и неоткритото.

Подкрепяме свободата на изразяване, свободомислието и зачитането на личното мнение.

Безкрайно уважаваме силата на характера, смелостта, волята, дързостта, позитивното отношение, вдъхновението, личното достойнство и непримиримостта към несправедливостта.

За нас щедростта, откритостта и дружелюбието са важна част от нашето ежедневие.

Възхищаваме се на хората, притежаващи воински дух, побеждаващ ум и огнено сърце.

Пример за подражание са ни мъжете играчи, които играят голямата игра на живота по свои собствени правила и никога не се предават.

Привличат ни красотата във всичките и измерения и спокойствието на вътрешния ни мир.

ОСНОВНА ЦЕЛ

Да вдъхновяваме, насърчаваме и просвещаваме мъжете по пътя към себепознанието, духовното просветление и успеха, чрез силата на знанието, красотата на изкуствата, говоримото и писменото слово.

ДРУГИ НАШИ ЦЕЛИ

Да изградим трайно богатство от възможностите, които предлагаме и рекламираме, генериращо пасивни доходи за читатели ни и за самите нас.

Да превърнем всеки мъж в заклет наш читател.

Да освободим мъжа от оковите на невежеството, омразната работа за другите и бедността.

Да помогнем на всеки мъж, който е заклет наш читател, да печели чрез вестника пасивен доход, достатъчен за да живее добре.