Космическата сила е в мен. Аз съм част от света. Светът е част от Космоса. Космосът определя законите на живота. Аз не мога да променя тези закони, следователно мога да променя само себе си, за да бъда в единство с постоянния ред.

Аз знам, че нищо не е случайно. Всичко има своето обяснение и за него понякога е нужно време.

Аз живея живота си според моите собствени представи за това кое тук и сега е важно за мен, и кое ме прави щастлив.

Което вчера е било важно за мен, не е задължително да бъде важно и днес. Всеки ден изисква собствена стратегия и може би различен начин на мислене, за справяне със задачите на деня. Вярвайки в себе си, Аз съм свободен в своите решения и всеки път взимам най-правилните решения, дори когато след време ми се наложи да ги променя. Важното е, че аз взимам решения.

Аз знам най-добре какво искам и винаги имам план за осъществяване на замислите си.

Моят план е рамката, в която живея живота си, както съответства на всеки ден. Планът ми показва последователността на стъпките, които съм намислил да направя. Творчеството, спонтанността и вярата ми правят невъзможното възможно и взривяват границите на плана, ако решението е в непоследователността на стъпките или в различността на плана за постигането на целта.

Аз съм. За мен са важни моите желания, нужди и мечти.

Моята цел е всеки ден от живота благодарение на собствените си сили да бъда свободен и щастлив, колкото ми е възможно.

Аз вярвам, че мога да постигна всичко, което искам да постигна.

Всичко, от което се нуждая за щастлив и богат живот се намира вътре в мен. Слушам вътрешния си глас и винаги вървя напред с щастието и космическата сила в мен.

Всичко, което ме натоварва или разболява го отстранявам незабавно и допускам само това, което ме прави свободен и щастлив.

Аз отстранявам знанието от вчера, ако знанието от днес ми помага да бъда по-свободен и щастлив. Всеки ден е един нов живот и Аз го изживявам спонтанно, като непрекъснато мисля за нещата, които харесвам и желая. Каквото мога да постигна във връзка с това постигам. Каквото не мога да постигна днес, постигам тогава, когато е дошло времето за това.

Вярата ми е крачката към постигането на непредставимото.

Всичко в моя живот има своето време, своята последователност и своята стойност.

Изкуството да оценявам правилно се състои в знанието какво е важно за мен и от какво трябва да се откажа, за да постигна това, което искам да постигна.

Страници: 1 2 3 4

mm
Издател на вестник КОЙ СЪМ АЗ. Колекционер и страстен читател на книги за себепознание, самоусъвършенстване, предприемачество, финанси и бизнес. Уебмастър. Специалист по дигитални активи, онлайн маркетинг и реклама, екомерс търговия, продуктова фотография, частни социални мрежи и сайтове с платен достъп до съдържание. Използвайте формата за контакт, за да се свържете с мен.

ПРЕДИШНА ПУБЛИКАЦИЯ

ТИ СИ РОДЕН ЗА ДА БЪДЕШ ВЕЛИК

СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ

ФОРМУЛАТА ЗА ПРОВАЛ И УСПЕХ

Напишете коментар

  • (не се публикува)